Medicinsk Massageterapi


Välkommen till oss massörer på Rygg- och idrottscentrum.
Till oss kan du komma med många olika typer av problem i rörelseapparaten. Massage är ett bra komplement till din vardag vare sig den är stillasittande eller aktiv. Massage kan vara för förebyggande, som att hålla en smidig muskelatur, hjälper rygg & kropp att hålla sig rörlig & välfungerande, som att göra underverk för stunden. Spända muskler kan ge många olika problem, som ryggsmärta, huvudvärk, yrsel mm. Alla våra första tider ligger på 45 minuter och i det ingår konsultation.
I samråd med din massör bestämmer vi resterande tider.

VÅRA MASSAGETERAPEUTER
Jacqueline Sebetovsky
Cert. medicinsk massageterapeut 

Jacquelines aktivia karriär inom sporten har sedan ung ålder ökat hennes intresse för det muskuloskeletiska systemet, fysiska skador, rehabilitering och förmåga att lindra muskulärsmärta. Detta blev en nyckelfaktorn som avgjorde att hon ville utbilda sig till massaterapeut.
 Hennes passion för volleyboll är en stor del av hennes liv, då hon som aktiv spelare har spelat för många olika klubbar i Europa, och det var det som förde henne till Sverige.
Hon har arbetat som en registrerad massageterapeut sedan hon tog examen från den Kanadensiska Skolan för Massage och Hydroterapi 2007 (CCMH – Canadian College of Massage & Hydrotherapy).
Intresset för sport och den fysiska kroppen var det som gjorde att hon valde att slutföra sina studier med en Sportmassagecertifiering. Hon ger dock behandlingar inom ett brett spektrum av fysiska problem. Jacqueline kommer att ändra behandlingsplanen för att möta dina mål och behov, oavsett om det är för avkoppling , smärtor i vardagen, huvudvärk, felaktig kroppshållning som orsakar smärta , förslitningsskador, trauman eller smärtlindring. Hon har fått en bred erfarenhet inom sitt yrke på grund av att hon har arbetat i en mängd olika miljöer exempelvis spa, gym, skadecentrum, idrotskliniker och olika sportsevenemang. Hon fortsatte sedan att vidarutbilda sig genom att studera kursen Natural Health Fundamentals, skaffade sig en certifiering i Cupping Massage och Akupunktur samt slutförde hon även en Kandidatexamen i Kinesiskologi (BScKin). Hon är en registrerad medlem och har goda kontakter med MTANS, som är en kanadensisk förening för massageterapeuter.


Anette
Cert. medicinsk massageterapeut 

Anette är utbildad massör via Hälsoteket i Malmö. Hon arbetar bla med klassisk svensk massage, Idrottsmassage och taktil massage.Den taktila massagen är en mycket mjuk och avslappnande massage som passar alla åldrar och till utmattade och stressade kroppar.


Nicole Elvirsson 
Cert. medicinsk massageterapeut 

Utbildade mig till massör våren 2018 på Hälsoteket i Malmö, ( klassisk svensk massage,idrottsmassage samt töjningar & funktioner i kroppen) Har tidigare jobbat mycket med hälsa och välmående i form av träning. Är utbildad till styrketränings- & gruppträningsinstruktör.
I dagsläget jobbar jag som gruppträningsinstruktör på Actic i Eslöv. Där håller jag flera olika pass, både förkoregraferade & egenkomponerade
( I framtiden är förhoppningen att kunna införa nybörjarträning & grundträning - inom funtionell träning här på kliniken)
Tränar själv Crossfit & har stor kunskap inom musklernas olika aktiviteter och funktioner.